ProspectEye

 

Om ezy!

Jobbbeskrivning

Vi söker dig med mycket goda kunskaper inom system- och webbutveckling med fokus på .NET. Du har flera års erfarenhet och är driven, motiverad och nyfiken på ny teknik. Du tycker om att skriva ren och enkel kod och har förmågan att hitta nya lösningar på problem. Som anställd hos ezy är möjligheterna stora och du kommer att bli en viktig nyckelspelare på kontoret i Varberg eller Göteborg. Vi erbjuder en utvecklande miljö där du tillsammans med ett 30-tal system & webbutvecklare är med och påverkar processer och metoder för att driva utvecklingen framåt.

Kunskaper & Erfarenheter

Nedan är en lista över några av de tekniker vi jobbar med just nu. Det innebär inte att du måste känna till eller kunna alla dessa, bara att du är nyfiken på ny teknik och villig att utvecklas!

– ASP.NET MVC
– HTML5/CSS3
– jQuery, Knockout JS, Angular JS, Vue JS
– MSMQ, NServiceBus, Rebus
– Couchbase, SQL Server, EventStore, Redis, Raven DB, MongoDB
– GitHub, TeamCity, Octopus Deploy, Slack, AWS
– Scrum, Kanban

Om ezy

Vad som började som en webbyrå i Varberg i mitten av nittiotalet har blivit till ett internationellt it-företag med fokus på resor. Vi är en global aktör med marknadsledande produkter och tjänster som arbetar nära kunder på världens alla kontinenter. Våra system hanterar dagligen miljontals transaktioner i affärskritiska system genom väl fungerande webb- och mobilapplikationer. Bland våra globala kunder hittar man flygbolag såsom Viva Aerobus, Fly Mango, Sky Airlines, Fly Safair, Peach Aviation, Fly Qazaq och Air Iceland, men även flera andra kunder inom reseindustrin. Till dessa levererar vi lösningar för onlinebokning, betalning, incheckning och mycket annat. Vi är idag ca 40 personer med kontor i Varberg, Göteborg, Krakow och Colombo.

Skicka din ansökan till fredrik@ezy.se

Kontakt från rekryteringsfirmor, bemanningsföretag, annonssajter och dylikt undanbedes.

Back to top