ProspectEye

ezy-radixx

EZY i ny ägarfamilj

EZY startades för över 20 år sedan och har sedan dess arbetat med IT- och webblösningar över hela världen. Under de senaste 15 åren har vi, utöver vår lokala verksamhet som är viktig för oss, specialiserat oss på bokningssystem på nätet för flygbolag . Denna del representerar idag över 80% av vår verksamhet med 25+ flygbolagskunder världen över. Vår utveckling där vi idag är en erkänd leverantör inom så kallade ”IBE”-lösningar för flygbolag har skett hand i hand med olika partners. Sedan 2010 har vi varit en nära partner till Radixx International i Orlando, Florida. Vi har tillsammans med Radixx skapat ett unikt erbjudande till flygbolag där våra två bolag kompletterar varandra inom såväl den tekniska lösningen som inom support och försäljning.

Utifrån vår fortsatta utveckling och tillväxt inom detta område som är starkt kopplad till Radixx är vi därför mycket glada att meddela att EZY och Radixx numera ingår i samma bolagsfamilj med Radixx som ägare till EZY. EZY kommer självklart fortsätta vara ett svenskt bolag som drivs från Sverige. Med vårt hjärta i Varberg är den lokala och regionala verksamheten en självklarhet.
Som kund hos EZY kommer man inte märka någon större skillnad. EZY kommer fortsätta drivas som tidigare inklusive samtlig personal. Genom vår utökade organisation ser vi stora möjligheter för tillväxt och utveckling såväl globalt som lokalt, som alltid med fokus på att skapa marknadens bästa Webb- och IT-lösningar med såväl nöjda som framgångsrika kunder som högsta mål.

Officiell pressrelease: https://www.radixx.com/news/radixx-acquisition-of-ezy/

Back to top