ProspectEye

Om Oss

Vår affärsidé

ezy ska vara en effektiv och kreativ partner som aktivt bidrar till utvecklingen av våra kunders försäljning på nätet.
Vi fokuserar på två områden:
– Säljande kommunikation på Internet direkt till kunder, internt eller via andra aktörer
– Att integrera effektiva lösningar i samarbete med andra leverantörer

 

Resor, webb och IT sedan 1996!

ezy har med sin fokusering på resebranschen och våra kunder; arrangörer, resebyråer, flygbolag, kryssningsrederier m fl skaffat oss en stor erfarenhet och kunskap, inte bara om den teknik som krävs utan även om hur resefö­retag fungerar. Vår bakgrund är från resebranschen, vi har mångårig erfarenhet från ansvariga roller i större reseföretag och eget företagande inom resebranschen. Inte minst viktigt är att våra utvecklare har jobbat med bokningssystem och resewebb i många år och kan systemen och ”tänket” i branschen.
Den kunskap vi förvärvat genom att arbeta med resebranschen, som i många avseenden är på framkant när det gäller försäljning på nätet, är vi glada kommer till använding och nytta för kunder i många andra branscher.
För oss står kundens webb i centrum – där kan vi skapa underverk genom att bygga ihop webben med andra system ”bakom kulisserna”. Det är OK att det kan vara bökigt för oss – men det ska vara lätt för kunden att boka sin resa eller köpa sin produkt.
Vi samarbetar med många partners, leverantörer av bokningssystem för flyg, hotell, betalningssystem, lagersystem, midoffice osv.. Vi har både den tekniska kunskapen och känslan för att bygga webb och e-handel med integrationer av andra system via API:er, Web services osv.

Back to top