ProspectEye

 

 

Rederier, resebyråer och arrangörer

För resebyråer och arrangörer kan vi erbjuda effektiva lösningar tack vare våra system och produkter för bokning av flyg, hotell, hyrbilar osv. Läs gärna mer om ”ezyFlight”, ”ezyHotels”, ”ezyCharter” m fl under ”Tjänster och Produkter”.

 

Royal Caribbean Cruise Lines

För RCCL är ezy sedan många år leverantör av de nordiska sajterna och online bokningen som vi sett öka dramatiskt de senaste åren. ezy är nu även engagerade i RCCL UK, France och Italy samt fler av RCCL’s varumärken, bl a Celebrity Cruises.

 

Swanson’s

Swanson´s är nu i sin 3:e generations webb. Vi har tagit med all den fantastiskt omfattande information som finns och byggt en helt ny sajt i ”web 2.0”, en helt ny modern plattform med nytt CMS. Vidare utveckling av Swanson’s online pågår bl a med ezyHotels online bokning för agenter och hyrbilsbokning i samarbete med AVIS.

 

Feriehus

ezy har byggt en  ny bokningssajt för Feriehus.no. Här söker vi igenom globala och lokala leverantörer och presenterar det bästa utbudet för Feriehus’ kunder.

För att göra det på bästa sätt har vi byggt en avancerad logik som matchar destinationer mellan de olika leverantörerna samt presenterar hus och faciliteter på ett överskådligt sätt. Hus, tillgänglighet och priser hämtas online från de olika leverantörerna, när kunden har valt bokas huset direkt i de olika systemen.

 

Travelstart Sydafrika

För Travelstart Sydafrika bygger ezy hotelbokningsmotor baserad på ezyHotels och ezySales inkl. integration av några nya hotellmotorer. Lansering under 2011.

 

Travelnet group

Vi har jobbat många år nu med Travelnet, många av resebyråerna använder sig av våra tjänster. Deras plattform med fokus på online bokningstjänster är baserad på ezy’s plattform ”ezyTravel” för flyg, hotell, hyrbil, paket, charter osv. och kompletteras med andra tjänster för affärsresebokning. 

 

Hotelreservation

hotelreservation.se säljer hotell online med flera bakomliggande hotell- bokningsmotorer. Hotelreservation är väldigt aktiva och fokuserade på online bokning. Vi har nu leverat nästa version av ”ezyHotels” och har byggt ett skräddarsytt midoffice baserat på vårt bokningssystem ”ezySales”.  

 

Reseapan

Reseapan är Sveriges och Skandinaviens nya resecommunity. Reseapan har funnits som en Beta i knappt ett år. Tjänsten är nu fullt utvecklad och välfungerande. Funktion för resebokning, medlemmar och interaktion är på plats, mer och mer information, egen producerad, via medlemmar och inläst tickar in.

 

SRB Travelgroup

Svenska Resebolaget är ett bra exempel på ezy’s samarbete med Travelnet Group där vi erbjuder sajter baserade på ”ezyTravel” med online bokning för privatresor kombinerat med affärsresetjänster. Ambitionen är att erbjuda en mycket konkurrenskraftig resebutik på nätet kombinerat med den lokala närvaron och personlig service. 

 

Helpdesk Travel

Helpdesk Travel utför all form av reserelaterad service åt affärsresenärer vars resebyrå tecknat samarbetsavtal med Helpdesk Travel. ezy har byggt en sajt och ett ärendehanteringssystem för att man ska kunna serva sina kunder så effektivt som möjligt. 

 

Svenska Resebyråföreningen

ezy har byggt sajt och medlemsregister för SRF, informationen är både publik och till för medlemmar via inloggning.

Back to top