ProspectEye

 

 

Mindre rese-& turist företag

Bland mindre rese- och turistföretag hittar vi enklare produktioner baserade på ezyPublish, men även skräddarsydda, moderna lösningar baserade på vårt standard CMS och med t ex funktioner för online bokning inbyggda. Här är några exempel.

GoInstyle

GoInstyle är det gemensamma namnet för en ny online resebyrå/arrangör med inriktning på handplockade hotel ”med det där lilla extra”. Först ut är TurkeyInstyle som kommer att följas av många sajter och resmål med samma inriktning.

 

A Marketing Service

A Marketing Service jobbar med marknadsföring, försäljning och PR för Turistbyråer, hotellkedjor, researrangörer m fl på nordisk marknad. Stora uppdragsgivare är bl a Dubai, Silversea, Six Senses.

 

Saltour

Saltour är en resebyrå som gått från en enkel ezyPublish till en ny modern sajt med lite mer möjligheter. Per på Saltour visar med sitt smarta sätt att jobba hur mycket man kan skapa med utgångspunkt av en ganska enkel sajt med ett bra Content Management System, t ex onlinebokning av både flyg, hotell och hyrbil…

 

Scandinavia Unlimited

Scandinavia Unlimited erbjuder resor som incoming agent till Skandinavien för klienter i Dubai.

 

Skolresor Stockholm

Skolresor Stockholm erbjuder skräddarsydda paket för skolklasser som besöker Stockholm.

 

Träslövsläges familjecamping

4 km söder om Varberg, i Hallands största fiskeläge, ligger Träslövsläges Familjecamping. Med en ezy Publish når man ut med bra och omfattande information.

 

Södra Näs Camping

Camping med bra information för sugna sommargäster i sin ezy Publish sajt.

 

Strandgården

Strandgården är ett litet charmigt familjehotell beläget på Getterön i Varberg och med anor från 30-talet. Självklart behöver även gamla charmiga hotell ha information på ett modernt sätt. Strandgården har en ezyPublish.

 

Espeviks Camping

En campingplats för villavagn, husvagn och för tält. De har även hus eller stugor att hyra med en härlig havsutsikt.

Back to top