ProspectEye

 

 

Flygbolag

ezy jobbar sedan många år med lågprisflygbolag runt om i världen. Vi har f n 8 flygbolag som kunder och jobbar med yterligare 5 st som kommer att lanseras under hösten 2013. Mycket av vår teknik- och kompetensutveckling sker genom de här kunderna vars försäljning på nätet är affärskritisk och ställer stora krav. För mer information, besök vår internationella site http://en.ezy.se/en/customers/flygbolag

 

Viva Aerobus

VIVA Aerobus är ett av Mexicos ledande lågpris flygbolag som ezy jobbat med sedan 2006. ezy Travel står för webben samt online bokningen och kompletterande logik och funktioner. Utvecklingen av ny funktionalitet pågår löpande.

 

VivaColombia

VivaColombia är ett nystartat flygbolag med sin bas i Medellin, Colombia. Ezy är ansvarig för deras web och online bokning. Viva Colombia gick live våren 2012.

 

FlyMango

ezy Travel levererar webb, bokning mm funktion till lågprisflygbolaget FlyMango i Sydafrika med extremt fokus på online försäljning. Mango är mycket aktiva, utvecklingen pågår ständigt för att öka försäljningen och förbättra kundservicen.

 

BMI Regional

BMI Regional är den första av ezy’s nya kunder som använder sig av ezyFlight för Radixx, vår plattform för flygbolag som vi utvecklat vidare i samarbete med Radixx. I sin första version har vi lanserat en ny webb och online bokning.

 

Air Iceland (Flugfelag Islands)

ezy är sedan hösten 2012 leverantör åt det isländska flygbolaget Air Iceland, en del av Icelandairgroup. Den nya webben lanserades i mars 2103 och erbjuder förutom flygbokning bl a hotell, hyrbilar och paket.

 

WOW Air

WOW air är ett Isländskt lågprisflygbolag, som flyger från Island till flera destinationer i Europa, samt nordamerika från och med 2014.

 

TUI Fly

ezy Travel har byggt webbsajterna för TUIflynordic med 4 språk och kopplingar till andra sajter/funktioner, t ex taxfreeförsäljning och bokning av sittplatser för charterresenärer.

 

Punto Azul

Punto Azul från Equatorial Guinea är ett av våra flygbolag som använder sig av en standardversion av vår plattform ezyFlight for Radixx med en lätt anpassad design och basfunktionalitet.

Back to top