ProspectEye

Kunder

Förutom resebranschen jobbar ezy sedan många år med många andra spännande kunder. Några av dem beskriver vi här, ett urval av de mindre, enklare sajterna hittar du under ”ezyPublish”. Andra kunder där vi endast jobbar med SEO, eller digital marknadsföring saknas också (exempelvis vassktaksgruppen.se).


AD Sverige

Bildelskedjan AD Bildelar med runt 80 butiker och runt 300 verkstäder i Sverige äger gemensamt moderbolaget AD Sverige AB.


Euromaster

För Euromaster Norden gör vi både intranet och andra större bakomliggande system. Vi har även precis börjat jobba med vissa av systemen för den Euromaster Tyskland.


Simplicity

För Simplicity har vi gjort både en App till Iphone samt även vidareutvecklat vissa funktioner på deras sida.

Tillsammans med Västkuststugan utvecklar ezy Webwerkstaden en ny digital helhetslösning där hela säljprocessen sköts via nätet av säljarna. Alla blanketter är borttagna och digitala pärmar hanterar alla dokument för den interna och externa hanteringen av huskunder. ezy Webwerkstaden har också gjort de publika sajterna för de båda företagen. Vi håller även på för fullt med att bygga nya system för ärendehantering för att de på ett enklare sätt skall kunna följa hela flödet från start till färdiglevererat hus.


Personalhandboken – Qontenta

Tillsammans med Qontenta har vi utvecklat en digital personalhandbok för i första hand Tholin & Larsson där ezy står för tekniken. Hela idén bygger på att Tholin & Larsson säljer sin personalhandbok och kunderna har full kontroll på sitt innehåll som de även kan anpassa efter respektive ändamål.

I december 2014 kommer Göteborg att arrangera VM i iinnebandy. Det kommer att bli det största evenemanget som arrangeras i Sverige under 2014. ezy har fått i uppdrag att producera sajten.

Back to top