ProspectEye
Slide background
Slide background
Slide background
Slide background

Tjänster&produkter

Vi erbjuder ett komplett utbud av tjänster och produkter för att kommunicera och skapa försäljning på nätet.

Ezy & resor

ezy är specialister på online försäljning av resor med erfarenhet från många flygbolag, resebyråer och arrangörer sedan mitten av 90-talet.

Våra kunder

Läs mer om våra kunder, det bästa argumentet att välja ezy. Här har vi samlat ett urval av våra internationella och svenska kunder.

Mobilt & appar

Mobila lösningar blir allt viktigare. Vi bygger mobila sajter, appar till iPhone, iPad och Android, ezyApps är vårt nya publiceringsverktyg för appar.

EZY i ny ägarfamilj

Under de senaste 15 åren har vi specialiserat oss på bokningssystem på nätet för flygbolag, en del som idag representerar över 80% av vår verksamhet med 25 flygbolagskunder världen över. Utifrån vårt nära samarbete med vår partner Radixx International i Orlando har vi nu tagit nästa steg där vi nu ingår i samma bolagsfamlilj med Radixx som ägare till ezy. Läs mer: www.ezy.se/sv/om-oss/ezy-i-ny-agarfamilj/

Nya flygbolagskunder under hösten

Under hösten har vi skrivit avtal med tre flygbolag för utveckling av webb och online bokningssystem. Kunderna, två av dem från Europa och en från Sydamerika, kommer att lanseras under vintern 2016/2017.

Ny e-handelskund

Vi är mycket glada över vårt senaste kund, ett lokalt bolag som ska erbjuda e-handel. Produktion sker under och hösten och är baserad på NOP Commerce, ett robust Open Source e-handelssystem som erbjuder en komplett lösning för försäljning online. Mer information kommer senare under hösten.

Nytt flygbolag från Colombia lanserat

Ezy är stolta att presentera sin senaste flygbolagskund; Wingo från Colombia. Wingo, startats av flybolaget Copa från Panama, erbjuder regionala flyg från sin bas i Bogota. Länk: www.wingo.com

ezy Inspiration

ezy, Markus Rydberg and Jonah Lake, we all origin from Varberg Sweden,
but we work, compete and play all over the world!!

Ny kund i USA

”How would you like to have a private jet experience for a fraction of the usual price?” Det är precis vad Jet Suite X erbjuder. Ezy har arbetat med Jet Suite under vintern 2015/2016 med att utveckla en helt ny IOS App samt onlinebokning + Webb.

Ny flygbolagskund i Chile

Latin America Wings are tecknat avtal med ezy baserat på ezy’s lösning ”ezyFlight” för onlinebokning.

Ny kund i Litauen

Ezy lanserar webb och onlinebokning åt Small Planet Airlines i Litauen. Videoklippet nedan visar Small Planet’s landning i Bhutan.

Ny IBE-kund och PSS-integrationsprojekt till OneJet i USA

OneJet är ett Amerikanskt flygbolag specialiserat på ”point-to-point” flyg med business jets. OneJet har valt ezy och vår ezyFlight IBE platftorm för sin nya onlinebokning som beräknas levereras under slutet av året.

ezy’s tredje flygbolagskund i Sydafrika

Skywise är namnet på Sydafrikas senaste flygbolag som liksom tidigare sydafrikanska Fly Mango och Fly Safair valt ezy och ezyFlight för sin onlinebokning. ezy’s arbete med Skywise har pågått sedan vintern och lanserades under våren på www.skywise.co.za.

Ny kund i centralasien

Vi är stolta över att presentera en ny flygbolagskund i centralasien och närmare bestämt Afghanistan. Kunden heter Kam Air och flyger till rutter i regionen såsom Kandahar, Herat, Dubai och New Delhi. ezy kommer att leverera ny webb och online bokning till Kam  Air.

Aloha Hawaii!

Vi är stolta och glada över att kunna presentera vår första kund på Hawaii! Vi träffade Mokulele Airlines på den årliga Radixx-konferensen i Orlando i oktober och har nu skrivit avtal gällande ny onlinebokning av flyg och paketresor. Vi ska även utveckla stöd för ”Frequent Flyer” (bonusprogram) som en del av lösningen. Jättekul och ”Mahalo nui loa and a hui hou”!

 

Vi har fått Utmärkelsen som ett av årets Gasellföretag

Sverige behöver tillväxt, och Sveriges entreprenörer behöver inspirerande förebilder. Därför utser Dagens industri de snabbast växande företagen i landet till Gaseller. Vårens Gasellträffar och höstens Gasellfester ger tillfälle att möta Gasellföretagen, som är mästare både på lönsam tillväxt och på att skapa nya jobb.

See more

Sälenstugan Original

Där Sverige möter Österrike. Det mysigaste stället i Sälen? Serverar såväl lunch som á la carte och däremellan så hinner vi självklart med en fantastisk afterski i sann alpanda!
www.salenstuganoriginal.se

Jobba hos oss

Vad som började som en liten webbyrå i lilla Varberg i mitten av nittiotalet har idag blivit ett internationellt it-företag med fokus på resor. Vi är en global aktör med marknadsledande produkter och tjänster som arbetar nära kunder på världens alla kontinenter. Våra system hanterar dagligen miljontals transaktioner i affärskritiska system genom väl fungerande webb- och mobilapplikationer.
Läs mer

 

 

Ny kund på paradislika Cook Islands

Vi är stolta över att nyligen ha lanserat ny webb och onlinebokning för flygbolaget Air Rarotonga med sitt säte på ön Rarotonga i Cook Islands. Besök deras nya webb på: www.airraro.com

 

 

Ny kund i Costa Rica

Nu har ännu ett flygbolag fått upp ögonen för ezy´s marknadsledande e-handelsplattform för flygbolag. Ezy har sedan tidigare kunder över större delen av världen – nu har man skrivit avtal med sin första kund i Centralamerika; Nature Air i Costa Rica. Första steget inkluderar en ny webbsida och bokningsmotor. Nature Air startade 1990 och driver även en researrangörsdel med paket- och rundresor i Costa Rica.

 

Olka Express

 

OLKA Sportresor är en av Sveriges största sportresearrangörer och vi har varit verksamma i resebranschen sedan slutet av 1970-talet. Vi arrangerar träningsläger & cuper för idrottsföreningar, fotbollsresor till Europas toppligor, NHL, Formel-1, konferensresor och andra evenemang som EM- & VM i olika sporter. 

 

 

Ny webb och onlinebokning åt flygbolag i Victoria Falls

ezy lanserade nyligen webb och bokning för det afrikanska flygbolaget FlyAfrica där mycket fokus lagts på att skapa en tilltalande och användarvänlig design samt en flygbokning med stort fokus på användarvänlighet och konvertering. Ezy har även levererat en fristående komplett mobilsida med full integration av flygbokning. Alla passagerare är alltid automatiskt incheckade när bokningen är slutförd vilket är revolutionerande inom flygbranschen. FlyAfrica’s invigningsrutt är mellan Victoria Falls i Zimbabwe och Johannesburg i Sydafrika. Besök Fly Africa www.flyafrica.com

 

Ezy gör ny sida åt Anna Swenn-Larsson

Vi kommer att hjälpa Anna med webb, sociala medier m.m. framöver. Anna Deltog i OS förra säsongen och tog också sin första pallplats i den Alpina Världscupen.

www.annaswennlarsson.com 

Nytt e-handelsuppdrag åt Air Iceland

ezy har fått uppdrag att utveckla en ny e-handelsplattform åt Air Iceland för försäljning av Taxfree-produkter kopplade till kundens flygresa. Arbetet sker under hösten och baseras på en Open Source plattform. 

ezy lanserar webb och bokning för spanskt flygbolag

ezy lanserade under mars månad Pullmantur Air, ett spanskt flygbolag med sin bas i Madrid, Spanien. Pullmantur ägs av Royal Carribbean Cruises, även dem en kund till ezy och flyger såväl charter som reguljärflyg till långväga destinationer i främst västindien. Pullmanturs webbplats är baserad på ezyFlight med en direktintegration mot det underliggande reservationssystemet Radixx. Besök Pullmantur Air www.pullmanturair.com/en

ezy lanserar web check-in

För en tid sedan lanserades web-check-in åt BMIR (British Midlands Regional), för inrikesrutter i Storbritannien och Norge. BMIR har 18 plan och flyger till 16 destinationer, med huvudkontor och bas på flygplatsen East Midlands i England. Besök BMIR www.bmiregional.com

Back to top