ProspectEye

 

 

FRIENDS

ezy hjälper gärna till där vi kan i första hand med IT-lösningar (webb, sociala medier m.m.) Naturligtvis vill vi gärna ha en koppling men det är inte nödvändigt. Vi vill att de vi stödjer även hjälper oss med föredrag, evenemang, kurser, marknadsföring m.m.

MARCUS ANNERVI

ezy välkomnar Marcus Annervi. Skall bli kul att följa Marcus och hans team i jakten på pokaler i JTCC Clio Cup. Renault Clio Cup har sitt ursprung i R8 Gordini Cup som startades 1966 i Frankrike. 1991 ändrades namnet till Renault Clio Cup tillsammans med den nyintroducerade modellen Renault Clio 16S. Klassen har genom åren fungerat som språngbräda för många duktiga förare. I Sverige har både Kenny Bräck och Janne “Flash” Nilsson använt Clio Cup som språngbräda i karriären.

ANNA SWENN-LARSSON

Inför detta år var mitt stora mål att få representera Sverige vid OS i Sotchi. Jag tog mig dit på 3 topp 10 placeringar och två topp 15 placeringar. OS var fantastiskt, en upplevelse jag aldrig kommer att glömma. Jag var i min hittills bästa form i min karriär och hade stora förhoppningar. Väl där gick de inte som jag planerat men fick med mig en 11:e plats på mitt första OS vilket är bra.

Jag tog iår också min första pallplats i Världscupen då jag på hemmaplan slutade på en tredjeplats. En morot som har gett mig motivation att stå där oftare. En känsla som inte går att beskriva. Jag slutade på en 9:de plats i den totala slalomcupen vilket är bättre än jag någonsin varit i närheten av.

Har även 6 pallplatser i Europacupen varav två vinster.

www.annaswennlarsson.com

 

WARBERG IC

Warberg Innebandyclub bildades 1985 och är en av Sveriges mest meriterade innebandyklubbar. Warbergs herrar har vunnit fyra SM-guld och 3 Europacup Guld. De har tagit SM-medaljer de senaste sju säsongerna. Totalt har föreningen över 850 medlemmar och cirka 40 lag. Man driver sedan ett par år tillbaka sin egna träningsanläggning, Sparbanken Wictory Center med tre fullstora innebandyplaner.

www.warbergic.se

 

MARKUS RYDBERG

I first started windsurfing on my dads gear back in 2004. After a while a started saving up and bought my first own board. After a long time of struggle trying to uphaul in the Swedish shore break, one day I finally planned across the bay outside my childhood home. It was an awesome feeling and I’ve been hooked ever since.

Wave sailing is my passion and I’ve traveled to places like Brazil, Cabo Verde, Maui, England and Gran Canaria, besides sailing in Sweden every time the wind kicks in of course.

After a few years of sailing and practicing I got the opportunity to participate in my first PWA event, in Klitmöller, Denmark, 2012. It was a dream come true, to compete amongst the best sailors in the world.

www.markusrydberg.com

VARBERGS VIPERS 

Varberg Vipers, också kända som Varberg Hockey och Varberg HK. Klubben spelar säsongen 2014/2015 i den södra serien av Hockeyettan, den tredje högsta divisionen i svensk ishockey. Klubben spelar sina hemmamatcher i Varbergs Ishall som rymmer 544 åskådare..

 

RAAM SWEDEN 

Race Across America är en cykeltävling som startar i Oceanside i Kalifornien och går i mål i Annapolis utanför Washington DC. Det är 480 mil från kust till kust, man ska ta sig genom öknar, över bergskjedjor och över de stora slätterna. Det är en etapp så tävlingen pågår dygnet runt till man är i mål. Race Across America (RAAM) är ett av de mest respekterade och längsta uthållighetstävlingarna i världen oavsett idrott.

Den 14 juni 2014 stod Anders Klavberg och Günter Andreasson på startlinjen, deras lag hette Team Cykelmagneten Sweden.

www.raamsweden.se

 

VARBERGS SIM

Varbergs Sim är en ideell förening med en bred verksamhet som främjar simidrotten från babysim till elitsimning. Varbergs Sim är en av Sveriges 20 bästa simklubbar samtidigt som det bedrivs en bred ungdomsverksamhet i kamratlig anda som syftar till ett långsiktigt deltagande i klubben. Varje individ ska ges möjlighet att utvecklas efter sina förutsättningar. Föreningen har idag drygt 1 200 medlemmar.

www.varbergssim.se

 

 

 

Back to top